סדנה ייחודית שמבוססת על ידע שנלמד ממסעות בעולם. בסדנה נציג קדירות שונות מרחבי העולם, רקע היסטורי, תרבותי וגסטרונומי של כל קדירה ואופן בישולן המסורתי בכל אתר ואתר. נלמד איך להתאים את הבישול בקדירות השונות למטבח הביתי שלכם, אילו סוגי בשרים, תבלינים וירקות מתאימים לבישול בקדירות השונות. תקבלו טיפים למקומות בהם ניתן לרכוש רכיבים וקדרות למנות וכיצד ניתן להשתמש בקדירות גם להגשה. במהלך הסדנה תוכלו לראות ולטעום ממספר קדירות שיבושלו כמו בארצות המוצא שלהן – על אש וגחלים.